mandag den 26. marts 2012

Kommunikation part 367

Synes mere og mere at kommunikation og dens effekt er omdrejningspunktet i mit liv. Min praktikplan handler om kommunikation mellem socialrådgiver og borger, mine bestyrelsesmøder drejer sig mere og mere om kommunikation. For slet ikke at tale om de samtaler jeg har med mine medstuderende og veninder. Og underpunktet er helt sikkert; hvad må man sige? Hvordan skal man sige det? Og hvordan tolker man den respons man får tilbage? For slet ikk at tale om hvad læser man i det usagte? Herunder kropssprog og tonalitet..

Det er uden tvivl fantastisk spændende men jeg synes at det til tider blir frustrerende når andre ikke ser det samme som jeg, eller tolker det sagte på en helt forkert måde.

Men vigtigst af alt er jeg igang med at lære hvornår jeg selv skal råbe op og lukke i.. Ingen af delene er min stærke side. Kommer ofte til at råbe op, når det ikke er passende, fordi jeg har holdt kæft for længe og andre gange lukker jeg i når jeg burde råbe op.
Gud ve om man nogensinde lærer det, eller om det altid vil være noget man skal ha fokus på? Har en ide om at man ikke kommer til at ha kommunikation på rygraden, da de mennesker man møder på ens vej altid vil være forskellige,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar